Om företaget

Lastbilar 2015Lastbilar 2015
Lastbilar 2015

Vårt mål är att vara en av de duktigaste- Och samtidigt driva branschen framåt


Det finns en klar fördel med att vara en av de största i branchen. Det är att vi har stor kapacitet, både när det gäller maskiner och personal.

​Om du behöver hjälp med ett omfattande jobb på kort varsel, så kan vi lösa det. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar i alla jobb vi utför.
Vaggsag TyrolitVaggsag Tyrolit
Vaggsag Tyrolit

Ny modern teknik är standard hos oss


Vi kan hjälpa dig med det mesta inom betongbearbetning och markanläggningsarbeten. Till exempel utför vi borrning, sågning, stålkuleblästring. wiresågning, stenspräckning, rivning, grävning, dränering och slipning.

Vi jobbar alltid med moderna maskiner och deltar även i utvecklingen av ny teknik. Vårt mål är att vara en av de duktigaste inom betongbearbetning och samtidigt driva branschen framåt.
Lasses Bilder 005Lasses Bilder 005
Lasses Bilder 005
NY BIL I FIRMAN

En leverantör att lita på


​Ända sedan vi startade 1969 har vi legat i framkant. På den tiden var håltagning med hjälp av diamantverktyg en nästan helt okänd metod.

Men många fick snabbt upp ögonen för vår verksamhet och den nya metoden. Sedan dess har det hänt en hel del. Vi har expanderat rejält, uppdragen har blivit större och mer komplicerade och vi har satsat på regionala kontor på olika platser i Sverige.

Idag har vi vårt huvudkontor i Uddevalla. Här finns också vårt lager och vår verkstad. Vi har även regionkontor i Karlstad och Mariestad.