Betong & håltagning

Håltagning

Under 54 år har vi arbetat med betonghåltagning, Såg & Betong borrar med hög kapacitet och precision. Vi är specialiserade på betonghåltagning. Vi har metoder för att utföra håltagning i betong, tegel, sten och granit. Vi på Såg & betong använder oss av kärnborr med diamantsegment, vid sågning används diamantklingor.

Vanliga arbeten vi utför är håltagning för dörrar, fönster, vvs- eller elinstallation. Kungälsvbron hade vi i uppdrag att såga bort kantbalken och fräsa brobana. Vi har hög kapacitet och bred kompetens och åtar oss alla typer av uppdrag.

Vajersågning används oftast till större objekt, tjockare än 70cm. Det kan vara att såga bort ett fundament eller sågning på svåråtkomliga ställen. Vajersågning kan göras med både raka, runda, ovala och rektangulära sågsnitt. Det går även att såga ut ursparningar och hela block utan att gå igenom hela konstruktionen.


Golv

Behövs ny beläggning på betonggolv så är strålkuleblästring ett av de bästa alternativen. Metoden rengör ner till porerna och gör ytan ren från gammal smuts, cementhud och färg. Behandlingen ger samtidigt bästa vidhäftning på betong, asfalt och plåt. Metoden är nästintill dammfri och används på betonggolv, stengolv, asfalt och stålytor.
Vi ser till att ditt betonggolv får en jämn yta och att det blir skinande rent och lättstädat golv. Med Diamantslipning tar vi bort den översta betonghuden som oftast består av cement samt ojämnheter. Vi utgår från kundens önskemål på resultat och kommer därefter välja slipmetod.

Asfalt

​​​​​​​För mycket asfalt? Vi hjälper er att få bort överflödig asfalt.